At Risk 30 jaar!

Zaterdag 11 juni is het zover. Dan vieren we het 30 jarig bestaan van At Risk. Graag nodigen we iedereen uit om hier een gezellig, leuk en bruisend feest van te maken. 

Die dag organiseren we een aantal activiteiten voor jong en oud, gaan we borrelen en eten met z’n allen en sluiten we af met een party. 

Hieronder in hoofdlijnen de ins & outs van die dag (voor een aantal onderdelen is aanmelding vooraf vereist).

Programma 11 juni 

10:30 uur tot 12:30 uur – Feestelijk Kinderprogramma. 
Voor kinderen tussen 5-12 jaar wordt o.a. een tennisclinic, springkussen en spelletjes georganiseerd. De kosten zijn € 5,- per kind, daarvoor krijgen de kinderen ook een lekkere lunch. Vriendjes/vriendinnetjes en kinderen die zelf geen lid zijn maar van wie de ouders lid zijn, zijn ook welkom. Je hoeft geen tenniservaring te hebben. Aanmelden kan via onderstaand formulier. 

13:00 uur tot 17:00 uur - Dubbeltoernooi. 
Iedereen speelt een aantal dames-, heren-, of mixdubbelwedstrijden. De precieze spelopzet wordt nog bepaald, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Tussen 14:00 uur en 16:30 uur – Workshop wedstrijdstress. 
Heb je last van spanning als je een tenniswedstrijd gaat spelen en wil je weten wat je hier aan kan doen? Meld je dan aan voor een van de workshops wedstrijdstress die in de middag worden gegeven door Marie-Janne. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

17:00 uur tot 18:00 uur – Borrel. 
Proost mee op ons 30 jarig bestaan! We gaan dan ook onze competitiekampioenen huldigen. 

18:00 uur tot 19:30 uur – Buffet. 
Kom gezellig mee eten! De kosten zijn € 15,- p.p.  Aanmelden kan via onderstaand formulier. In verband met inkoop vragen we je de kosten vantevoren, uiterlijk 4 juni, te betalen bij de bar. 

Vanaf 19:30 uur – Party. 
We sluiten deze heugdelijke dag af met een feest. Wil je een vriend/vriendin/buurman/buurvrouw meenemen? Dat kan, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 

Laat ons uiterlijk 22 mei a.s. middels dit inschrijfformulier weten of je mee wilt doen bij een van de activiteiten en ’s avonds mee wilt eten. 

We hopen je 11 juni te zien!

Feestelijke groeten van de lustrumcommissie, 

Monique, Larissa, Clemens, Lisanne, Anouk en Thanh ([email protected])