Schrijf je nu in voor de Clubkampioenschappen 2022

05 juli 2022


Je kunt je weer aanmelden voor de fameuze Clubkampioenschappen van At Risk. Dit jaar gehouden van 27 augustus t/m 4 september.  

We hanteren de actuele rating en inschrijven is mogelijk in de categorieën HE, DE, HD, DD en GD, zowel 18+ als 35+. Je kunt je hier inschrijven. De inschrijving sluit op 15 augustus.  

Beschikbaarheid

Om zoveel mogelijk leden mee te kunnen laten doen (vorig jaar moesten we helaas een aantal mensen uitloten) hebben we een aantal zaken aangepast:  

  • we plannen veel wedstrijden al in het voorweekend. Je beschikbaarheid in het voorweekend is van belang. We verwachten dat je in ieder geval een dag of twee dagdelen in het voorweekend beschikbaar ben;
  • we beginnen doordeweeks  om 17.15 uur met de eerste wedstrijden. Let daarop bij je inschrijving en geef aan wanneer je echt niet tussen 17.15 uur en 18.00 uur kan spelen. Verhinderingen tussen 17.15 uur en 18.00 uur tellen echter niet als een extra verhindering.  

Geweldige activiteiten

De clubkampioenschappen gaan niet alleen over tennis, maar ook over gezelligheid, verbinding en een drankje doen. We hebben daarom leuke activiteiten buiten de wedstrijden om op het programma staan:

  • op woensdagavond (31 augustus) een toffe activiteit waarbij je dingen te weten gaat komen, waarvan je niet wist dat je ze wilde weten, of misschien toch al wist! Gegarneerd met een bijpassend drankje namens de commissie.
  • uiteraard op vrijdagavond 2 september feest met muziek, dansen en alles wat daarbij hoort. Dit als voorbereiding op een zinderend finaleweeken;
  • en natuurlijk het spectaculaire finaleweekend inclusief uitreiking van alle prijzen die er tijdens de week te verdienen zijn.

 Goed doel!

Nieuw tijdens deze clubkampioenschappen is dat we niet alleen iets goeds doen voor onszelf op sportief en sociaal vlak, maar dat we ook een goed doel steunen. Namelijk het WKZ en in het bijzonder de slimme camera’s op de NICU (neonatale IC).

We organiseren een aantal acties waarbij de opbrengst ten goede komt aan dit goede doel en uiteraard hopen we ook op veel donaties, zomaar omdat je hier graag aan bij wil dragen. Voor meer informatie zie alvast: www.actievoorwkz.nl/atrisk.

Mocht je zelf als sponsor willen bijdragen aan de clubkampioenschappen en/of aan dit goede doel, of ken je iemand die dat zou willen neem dan contact op met Kyra ([email protected]).

Alle overige vragen en suggesties graag via [email protected]. We hopen op veel inschrijvingen, een week vol stralend tennisweer, spannende partijen en gezellige activiteiten.  

Inschrijven via deze link.

- Kyra, Chantal, Gilad, Marieke, Ori, Sjors en Arjan 

Nieuwscategorieën Clubkampioenschappen