Update #5: verlenging van maatregelen en praktische zaken

05 april 2020


Beste leden,

We leven op dit moment in moeilijke tijden. Het kabinet heeft de verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verlengd. Scholen, horeca en sportclubs moeten t/m 28 april dicht blijven om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Dat betekent helaas dat onze tennisclub nog tot minstens 29 april is gesloten; zowel op sportief als sociaal gebied een groot gemis. Als vereniging staan we niet helemaal stil. Deze week zijn de portocabins weggehaald die dienst hebben gedaan als kantine, sanitaire ruimte en opslag. Wanneer de situatie het toelaat wordt het buitenterrein nog aangepakt en kunnen we het nieuwe clubhuis feestelijk openen. We hopen dat iedereen dan met ons, in goede gezondheid, het glas wil heffen op de toekomst.

Conform bericht eind februari en de richtlijnen van de KNLTB heeft iedereen gemerkt dat de inning contributie onlangs is gestart. Gelukkig verloopt dat goed en danken daarom ieder voor begrip en solidariteit om onze vereniging financieel gezond te houden. Voor vragen kan er contact worden opgenomen met de penningmeester.

Op dit moment maken we ook een plan van aanpak voor onder andere restant najaarstraining 2019 en de voor- en najaarstraining 2020. Zodra er meer duidelijkheid is, wordt iedereen hiervan op de hoogte gesteld. Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel op het park met een nieuw clubhuis.

Bestuur tennisvereniging At Risk

Nieuwscategorieën Iedereen