Clubkampioenen 2020 bekend

14 september 2020


Van 29 augustus t/m 6 september waren de clubkampioenschappen. Het toernooi is - althans volgens ons - prima verlopen. Gelukkig dat we het toernooi toch hebben kunnen  organiseren, ondanks de Corona.

We wilden het toernooi graag zo veilig mogelijk houden, en daarom hadden we in de toernooispelregels opgenomen dat er geen publiek mocht komen kijken en dat spelers na afloop van hun wedstrijd niet lang konden blijven genieten van alles wat ons park toeschouwers te bieden heeft. Hoe jammer wij dat zelf ook vonden. Gelukkig hebben jullie deze spelregels over het algemeen - enkele uitzonderingen daargelaten - goed nageleefd. Daar zijn we blij mee.

En sommige aanpassingen werkten volgens ons zo goed, dat we overwegen om die ook toe te passen als de Corona weer voorbij is. Bijvoorbeeld het spelen van de derde set als supertiebreak. Dat maakte dat de wedstrijden meestal binnen anderhalf uur klaar waren, dat de wachttijden beperkt waren en dat het niet meer voor kwam, dat het doordeweeks extreem laat werd.

Gelukkig waren de clubkampioenschappen ook weer niet zo anders dan anders. De sfeer was goed en het weer was goed. En toch ... ondanks de inspanningen van Ivo en Rudolf met het zeil, was een beetje regen al genoeg om het in ons blokhutje te laten lekken.

Gelukkig was het een erg sportief en gezellig toernooi. Er waren heel wat spannende en spectaculaire wedstrijden. De jeugdleden die meededen hebben het super gedaan - Draychelle en Pjot werden zelfs clubkampioen in hun categorie!

Wij hebben ervan genoten, en danken jullie voor de vele positieve reacties en jullie begrip en medewerking. Natuurlijk danken we ook het team van Khalid: Khalid zelf, Nahid, Bruno, Kazem en Mirjam.

Er zijn ook foto's gemaakt, door Sarina en door de commissie. Die staan op: https://photos.app.goo.gl/a48LgjM4EAkm58vy5.

Hieronder vinden jullie de lijst met clubkampioenen en andere prijswinnaars.  

Tot volgend jaar,

de clubkampioenschappencommissie

2020 Kampioenen.pdf

Nieuwscategorieën Clubkampioenschappen