Jeugdclubkampioenschappen: inschrijving geopend!

18 juni 2021


De At Risk Jeugdclubkampioenschappen zullen plaats vinden van 12 tot en met 18 juli 2021.

Om de drukte op het park (vanwege de Corona maatregelen) onder controle te houden, wordt er net als vorig jaar weer alleen om de enkelspel titels gespeeld. 

Normaal gesproken worden in het weekend de (halve) finales gespeeld, en worden de deelnemers verwacht die dagen beschikbaar te zijn. Echter, dit jaar overlapt dit weekend precies met het begin van de zomervakantie in Midden-Nederland. Om iedereen de kans te geven om én aan het toernooi mee te doen én lekker op vakantie te gaan, houden we de exacte uitvoering van het toernooi graag nog even open. Zijn er te veel spelers afwezig op 17/18 juli, dan is het mogelijk dat we het weekend daarvoor (10/11 juli) al wedstrijden gaan spelen en dat de finales doordeweeks worden gehouden.

Dus daarom belangrijk: mocht je al op vakantie gaan in het finale weekend, laat dat dan weten in het vakje 'Opmerkingen' in het inschrijvingsformulier. In het geval dat er veel spelers al weg zijn, kunnen wij het toernooi anders opzetten dan andere jaren.

Via de link hieronder kan je jezelf inschrijven voor dit toernooi:
https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/638D69AE-9130-44E2-B24C-E1FBC74C5FA8

Je kan je tot en met 25 juni 2021 inschrijven.

Na het sluiten van de inschrijvingen maakt de Jeugdcommissie zo snel mogelijk bekend hoe het toernooi eruit gaat zien. Lees het reglement goed door voor een preciezere planning.

Mochten er nog vragen zijn, horen wij het graag.

We hopen jullie allemaal op de baan weer te zien!

De JC

Nieuwscategorieën Jeugd