Let op: bevestig je baanreservering per 1 juli op het afhangbord!

03 juni 2023


Let op: bevestig je baanreservering per 1 juli op het afhangbord!  

Baanreserveringen via de website en de app moeten per 1 juli bevestigd worden op het afhangbord in de hal van de kantine. Eén van de leden die gaat spelen, doet dit binnen 15 en 0 minuten voor de geplande aanvangstijd. Zonder tijdige bevestiging vervalt de reservering en wordt de baan vrijgegeven. Door deze aanpassing zijn banen snel weer beschikbaar als boekers niet op komen dagen en blijft de baanverlichting niet onnodig branden.

We verwachten dat door het vragen om een bevestiging van een reservering op de club de banen, met name op drukke avonden, beter bezet gaan worden en er meer leden kunnen vrijspelen. Een lid dat gereserveerd heeft of voor wie gereserveerd is, kan de reservering bevestigen door zijn/haar pasje door de lezer bij het afhangbord in de hal van het clubhuis te halen.     

Pasjes aan juiste leden koppelen  

Het bevestigen heeft ook een ander doel, namelijk het koppelen van de KNLTB-pasjes aan de juiste leden. In een aantal gevallen blijken pasjes niet te zijn gekoppeld aan het lid wiens naam op het pasjes staat. In een eerder bericht kun je lezen hoe je dit kunt controleren en laten oplossen. Zie: Naam controleren  

Vaker afhangen op locatie  

Het bestuur van At Risk wil het reserveren van banen op de website en in de app op de drukke avonden stapsgewijs afbouwen om ook leden die niet dagen van tevoren gereserveerd hebben de kans geven om nog dezelfde dag te spelen. Bovendien vergroot het op locatie afhangen de levendigheid in de kantine en op terras. Het bestuur denkt nog na over de vraag of het online reserveren helemaal zal verdwijnen op de drukke avonden of zal blijven bestaan en op welke termijn en schaal. Zodra hier meer over bekend is, lees je dat in de nieuwsbrief en op de website.    

Heb je een mening of vragen over het afhangen op locatie neem dan contact op met het bestuur.  

Nieuwscategorieën Iedereen


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen