Update #9: mogen we al dubbelen?

24 mei 2020


Ook de senioren mogen weer vrij spelen en ook voor hen zijn de trainingen weer begonnen!

Route op het park

We hebben wijzigen op het park doorgevoerd om de stroom van leden die een baan geboekt hebben in goede banen te leiden.

Wel willen we jullie er nog op wijzen de juiste ingang en uitgang te kiezen en van je fiets af te stappen als je het park opgaat. Ook is het van belang dat je bij een baanreservering niet ruim van te voren naar de baan komt en na het spelen meteen naar huis gaat. Blijf dus niet te lang hangen op het park.  

Dubbelen

De KNLTB heeft aangegeven dat het dubbelspel weer is toegestaan voor iedereen, mits er tussen de spelers 1,5 meter afstand wordt bewaard.

Hoogstwaarschijnlijk gaat ook de gemeente Utrecht hiermee akkoord en hopelijk mogen we vanaf dinsdag 26 mei a.s. weer dubbelen bij het vrij spelen.

Mocht de gemeente eerder akkoord gaan, dan zullen we dit uiteraard melden.

Update 25 mei: er is afstemming geweest met de gemeente en senioren kunnen per direct dubbelen maar neem 1.5m afstand tot elkaar in acht op de baan.

Vrij spelen jeugd

Als de jeugdspelers vrij willen spelen, kunnen ze een baan reserveren als er ook trainingen zijn.

Mocht er op dat tijdstip geen training zijn, zoals in het weekend, dan kan er alleen gespeeld het jeugdlid samen met een ouder/volwassene speelt.

We zoeken nog steeds toezichthouders, zodat de jeugd met elkaar kan vrij spelen op tijden dat er geen trainingen zijn. Graag je aanmelding sturen naar [email protected]

Met sportieve groet,

Bestuur TV At Risk

Nieuwscategorieën Iedereen