CK 2023: alles wat je wil weten

17 augustus 2023


Vanaf zaterdag 26 augustus t/m zondag 3 september staat At Risk in het teken van de clubkampioenschappen. Naast een vol tennisprogramma organiseren we dit jaar ook vele activiteiten op de club, met medewerking van een groot aantal commissies en teams. We hopen jullie allemaal te zien tijdens onze bergexpeditie!  

Op deze pagina vind je alle informatie over de week, het programma, het eten en hoe je je kunt aanmelden voor de verschillende onderdelen.  

Inschrijvingen en toernooischema

Op mijnknltb.toernooi.nl vind je de indeling en de wedstrijdplanning (vanaf 20 augustus). We hebben meer dan 200 deelnemers en meer dan 300 wedstrijden! Het toernooi zit daarmee helemaal vol. Het is helaas niet mogelijk nog nieuwe verhinderingen op te geven.  

In de bergen

Naast een adembenemend tennistoernooi staat er dit jaar nog veel meer op het programma. Met het thema ‘In de bergen’ gaan we zowel op de baan als daarnaast pieken. Met leuke topactiviteiten en heerlijke maaltijden voor iedereen. Dus ook voor alle leden die niet deelnemen aan het tennistoernooi.  

Voor een aantal programma-onderdelen en voor het eten vragen we je om je aan te melden. Dan kan via dit formulier.   

Wat staat er op het programma?  

Zaterdag 26 augustus - Op expeditie, off we go!

De eerste dag van ons toernooi. Vanaf hier starten we de expeditie naar de top! Vanaf 17 uur is er een super gezellige bbq, met alle expeditieleiders en deelnemers. Samen zoeken we de beste route naar de top. Onder leiding van Sharon nodigen we iedereen uit voor het spel ‘Top of the Mountain’ aka RingRing. De kosten zijn ca. € 15. Meld je aan via bovenstaand formulier.  

Zondag 27 augustus - Eenzame hoogte

Last van stress op de baan? Last van belemmerende gedachten? Kom dan naar Workshop “Pieken en dalen” over mentale weerbaarheid bij het tennisspel. Onder leiding van Marie-Janne (van de CWT) gaan we actief aan de slag. De workshop start om 15 uur en duurt ongeveer 45 minuten. We vragen je om je aan te melden via het formulier.  

Maandag 28 augustus - Berg oud-Hollandsche spellen

Kom naar de club voor een berg oud-Hollandsche spellen. We zetten alles voor je klaar en spelen maar! Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom en gaan we los. Met medewerking van de senioren-commissie.  

Dinsdag 29 augustus - Mountain Joy

Deze avond nodigen we speciaal alle nieuwe leden uit om naar de club te komen. Met een hapje en drankje hoor je meer over de vereniging en de euke activiteiten die we gedurende het jaar organiseren. En hoe je daar zelf aan kan bijdragen. Om 20.30 uur staat de borrel klaar! Met medewerking van de feest-commissie en het bestuur.  

Woensdag 30 augustus - In the Dutch Mountains

De nu al legendarische pubquiz “In the dutch mountains”! Onder leiding van Lukas en Lennaert testen we je kennis over alles wat te maken heeft met tennis, met bergen en met het leven in de breedste zin des woords! Meld je van te voren aan, als team of als individu. Je kunt de avond zelf ook gewoon aansluiten bij een groepje. De pubquiz start om 20.30 uur.  

Donderdag 31 augustus - Après Tennis Fest

De handen in de lucht voor het Après Tennis Fest van Heren 2 (zaterdag). Een feestavond met alles er op en er aan, trek je lederhosen aan en spijker er op los. Vanaf 19.30 uur tot laat.  

Vrijdag 1 september - Sound of Music

Partynight met een alpentintje! Met “The Sound of Music” dansen en feesten we in hogere sferen. De dames van Dames 1 (zaterdag) nemen de bar over en samen escaleren we de berg af. Vanaf 21.00 beginnen we. Do-Re-Mi bij At Risk!   

Zaterdag 2 september - Pieken en Dalen

Nog steeds last van stress op de baan? Wil je echt pieken in het finale-weekend? Kom dan naar deze tweede workshop “Pieken en dalen” over mentale weerbaarheid bij het tennisspel. Onder leiding van Marie-Janne (van de CWT) gaan we actief aan de slag. We starten om 12 uur en de workshop duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt je aanmelden via dit formulier.  

Zondag 3 september - Bereik de top

De hele zondag zijn de finale-wedstrijden. Met mooi tennis en vele hoogte- maar ook dieptepunten. We bereiken deze dag de top! Vanaf 16 uur is de prijsuitreiking van het tennistoernooi en de trekking van de prijzen van het WKZ-kansenspel. Een waardige afsluiting van deze memorabele week. Komt allen!  

Kom gezellig eten op de club tijdens het toernooi!

Elke dag verzorgen we tussen 18.00 en 20.00 een lekkere maaltijd. Bergburgers, Andes con carne of flammkuchen? Kijk hier voor het menu per dag. Je kunt je aanmelden voor de maaltijd via het formulier. Doe dit uiterlijk de avond van tevoren zodat we weten wat we moeten inkopen.  

 

Aanmelden voor de activiteiten en het eten.

Via dit formulier kun je je aanmelden voor de extra activiteiten en om mee te eten tijdens de clubkampioenschappen. Na aanmelding ontvang je ter bevestiging een mail. Wanneer je later nog iets wil wijzigen, bijvoorbeeld omdat je toch wil komen eten, klik dan op de link in de mail. Je komt dan in je eigen formulier terecht en kunt daar de wijzigingen doorvoeren. 

Let op: Voor alle activiteiten geldt dat we helaas geen rekening kunnen houden met je deelname aan een activiteit en de planning van het tennistoernooi. Je wedstrijden gaan altijd voor.  

Steun WKZ Sportief

Ook dit jaar steunen we het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis met een kansenspel. De opbrengst komt ten goede aan de actie WKZ Sportief. Doe mee en maak kans op geweldige prijzen beschikbaar gesteld door lokale sponsoren, zoals AH-Lunetten, Kijken bij Wouter, restaurant LE:EN, taplokaal Gist, Brothers in Law, Snowsportcenter Utrecht en vele anderen. Koop je lootje of de Nijntje-tulpen-knuffel in het basecamp (wedstrijdtafel).  

Vrij spelen tijdens de toernooiweek

De mogelijkheden om vrij te spelen zijn uiteraard beperkt tijdens het toernooi maar toch is het ons gelukt wat banen en/of tijden vrij te houden zodat er vrij gespeeld kan worden. Kijk op de KNLTB app voor de actuele bezetting.  

  • Zaterdag 26 augustus: We starten het toernooi om 10.00 uur. De hele dag zijn er minimaal één baan beschikbaar om vrij te spelen. De laatste wedstrijden staan gepland om 16.15 uur. 
  • Zondag 27 augustus: We starten met het toernooi om 9.30 uur. De hele dag is er minimaal één baan beschikbaar om vrij te spelen. De laatste wedstrijden staan gepland om 15.30 uur.   
  • Maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september: Overdag is er voldoende ruimte om vrij te spelen. Vanaf 17.15 uur starten we met het toernooi en zijn er enkele banen gereserveerd voor de training tot 18 uur. Er is geen mogelijkheid voor vrij spelen tijdens de avonden maar wel erg gezellig om te komen kijken en dee te nemen aan de vele activiteiten. 
  • Finaleweekend 2 en 3 september: deze planning moeten we nog maken. De eerste wedstrijden starten om 9.30 uur en de laatste om 15.30 uur. We proberen wat ruimte te houden voor vrij spelen. Kijk op de KNLTB app voor de laatste info.

We hopen jullie allemaal te zien tijdens onze expeditie naar de top van de bergen!  

Hartelijke groet, de expeditie-leiders,

Carlos, Sander, Marieke, Hanneke, Kyra, Sjors en Arjan 

Nieuwscategorieën Clubkampioenschappen