Clubkampioenschappen 2023

12 juni 2023


 Alle toppers van At Risk opgelet! We gaan weer op pad!

Het open toernooi moet nog gelanceerd worden, maar ondertussen zijn wij al bezig met de voorbereidingen op een nieuwe topeditie van de clubkampioenschappen 2023. Deze zullen dit jaar plaatsvinden van zaterdag 26 augustus t/m zondag 3 september.

Vanaf maandag 26 juni kun je je inschrijven via MijnKNLTB.

We rekenen op een hoog deelnemersaantal! Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen, starten we doordeweeks om 17.15 uur. En willen we veel wedstrijden al in het voorweekend plannen. We vragen jullie daarom om ook minstens een dag in het voorweekend beschikbaar te zijn.

Naast een adembenemend tennistoernooi staat er dit jaar nog veel meer op het programma. Zowel op de baan als daarnaast gaan we pieken. Met leuke topactiviteiten voor iedereen. Dus ook voor leden die niet deelnemen aan het tennistoernooi. Hou de week van zaterdag 26 augustus t/m zondag 3 september vrij in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent.

We zijn nog op zoek naar wat extra hulp, bijvoorbeeld bij het bemensen van de wedstrijdtafel, het maken van foto’s en bij de communicatie. Lijkt het je leuk om te helpen? Neem dan contact op met één van ons of stuur een mailtje naar [email protected].

We hopen op bergen inschrijvingen en een week vol stralend tennisweer, spannende partijen en top-activiteiten.

De Clubkampioenschappencommissie

Carlos, Marieke, Hanneke, Kyra, Sjors en Arjan 

Nieuwscategorieën Senioren