Clubkampioenschappen 2024: Op de camping!

19 juni 2024


De clubkampioenschappen komen er weer aan! Dit spektakel vindt plaats van zaterdag 24-8 t/m zondag 1-9.  

Wat was de vorige editie geslaagd hè! Velen van jullie hebben ons laten weten dat het een topweek was met vele leuke activiteiten op en rondom de baan. Zo hadden we de BBQ, RingRing, nieuwe leden avond, trainingen mentale gesteldheid, pubquiz, feestavonden, loterij, dagjournaals, etc. etc.  

Op de camping!

De komende clubkampioenschappen willen we nóg leuker maken voor en door alle leden! Onze club zal hierbij in deze week omgetoverd worden tot dé camping van Utrecht. Want zeg nou zelf, het campingleven met verse croissantjes voor je tent, muziekbingo, spelletjesavond, wijnproeverij, zwembadje, hangmatten en een lekkere campingsfeer geeft jou toch hét vakantiegevoel!  

Net als vorig jaar maken we weer een dagprogramma met thema’s en activiteiten. Hiervoor zoeken we jullie hulp. Je kunt samen de bar bemensen, een workshop verzorgen of een eigen activiteit bedenken. We horen graag jullie ideeën.

Dus als je het leuk vindt om samen met je competitieteam/commissie/vriendengroep een avondje op de camping te verzorgen, neem contact op met Sander Tromp via [email protected]. Dan word je onderdeel van het illustere animatieteam van At Risk!  

Inschrijven

Vanaf nu kan je je inschrijven via MijnKNLTB (via deze link).

Uitgangspunt is het poulesysteem, zodat je sowieso meerdere wedstrijden speelt gedurende de week. Wacht niet te lang met inschrijven want we verwachten veel campinggasten! Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen, starten we doordeweeks om 17.15 uur en willen we het voorweekend optimaal gebruiken. Dit betekent wel dat we je verzoeken om het voorweekend zoveel mogelijk beschikbaar te zijn, zodat meer mensen van ons tennistoernooi op de Camping gebruik kunnen maken!

Ben je beide dagen in het voorweekend bezet?, dan mag je maar voor één onderdeel inschrijven.  

Op naar een mooie week op Camping At Risk vol stralend tennisweer, spannende wedstrijden en een bomvol animatieprogramma tijdens de gehele week! Pak je koffer in, neem je campingspullen mee, dan zien we je eind augustus op ons eigen kampeerterrein!  

De Campingbeheerders

Arjan, Carlos, Hanneke, Kyra, Marieke en Sander 

Nieuwscategorieën Clubkampioenschappen