Het eerste At Risk Toernooi Op Maat

05 juli 2021


In de week van maandag 2 augustus t/m zaterdag 7 augustus 2021 wordt het eerste At Risk Toernooi Op Maat gehouden.

Alle At Risk leden worden uitgenodigd zich hiervoor nu in te schrijven op de website https://toernooiopmaat.nl !

Wat is een Toernooi op Maat?

Een Toernooi Op Maat is een nieuwe toernooivorm, waarbij jij bij inschrijving aangeeft hoeveel wedstrijden je wilt spelen in een categorie. Het toernooisysteem plant dit aantal wedstrijden dan in (voor zover het toernooi capaciteit heeft natuurlijk). Je speelt tegen spelers met vergelijkbare actuele ranking. Het is dus geen afvalsysteem of een poulesysteem. Wel kun je per categorie de standen zien wie de beste saldo's winst - verlies partijen hebben behaald.

Inschrijven

Je schrijft in op https://toernooiopmaat.nl door eerst te registreren met je e-mailadres. Als je ingelogd bent, klik je op "toernooien" aan de linkerkant. Klik op "Schrijf in/wijzig" bij "Eerste At Risk Toernooi Op Maat" en vul je deelnemergegevens en het inschrijfformulier in. 

Je kunt je voor maximaal 3 categorieën inschrijven en zoveel verhinderingen opgeven als je wilt. Bij dubbelcategorieën moet je het correcte bondsnummer van je partner opgeven en je partner moet zich ook ingeschreven hebben.

Inschrijfkosten

De inschrijfkosten zijn slechts € 5 per persoon, ongeacht het aantal categorieën en gevraagde wedstrijden! Je betaalt contant bij het toernooi.

Vrijwilligers

Tijdens het toernooi zelf kunnen we nog hulp gebruiken. Wie wil een paar uurtjes het nieuwe toernooiprogramma te bedienen achter de toernooitafel, of wat helpen achter de bar? Neem contact op met Stef Steeman op telefoonnummer 06-52406180 of via e-mail: [email protected].

Nieuwscategorieën