Inschrijving trainingen winterseizoen 2023 geopend!

05 augustus 2023


Vanaf heden kunnen leden zich inschrijven voor de lessen in winterseizoen 2023.
 
Inschrijven kan t/m zondag 20 augustus 2023!

Vanwege het overweldigende aantal inschrijvingen van de afgelopen jaren zal bij de senioren later inschrijven niet mogelijk zijn, dus hou rekening met deze uiterste inschrijfdatum want vol=vol. Later inschrijven bij de junioren kan wel maar geeft geen garantie om te trainen.
 
Bij de junioren werken we in lesgroepen van 6 tot maximaal 8 kinderen. Dit om de kwaliteit van de trainingen hoog te houden door te trainen met kleinere groepen. Mocht je als junior lid niet in de selectie zitten en toch twee keer willen trainen dan kan dat. Geef dit dan duidelijk aan in het kopje "opmerkingen". Bij verandering van groepsgrootte worden de lestarieven of lestijden naar rato aangepast naar het betreffende aantal groepsleden.
 
Bij de senioren trainen we in groepen van 4 maar vanwege de populariteit voor de trainingen ook veelal in groepen van 5 personen met een roulatiesysteem. Bij verandering van groepsgrootte worden de lestarieven of lestijden naar rato aangepast naar het betreffende aantal groepsleden.
 
Voor verdere informatie omtrent de trainingen en inschrijven ga naar: https://www.tvl-tennis.nl/tv-at-risk/.

De wintertrainingen starten in de week van maandag 2 oktober 2023 en MAAK KENNIS MET TENNIS voor de jeugd start in de week van maandag 6 november 2023. Voor maak kennis met tennis kan je inschrijven t/m zondag 29 oktober 2023!

Nieuwscategorieën Iedereen