Laddercompetitie

25 maart 2024


De laddercompetitie is een goede manier om mensen te leren kennen en wedstrijd ervaring op te doen. Het is dit jaar voor het eerst gemengd. Je telt je games op tijdens de baanreserveertijd.

 

Vanaf vrijdag 1 maart 2024 kan je je inschrijven. De competitie start op 1 april 2024 en duurt tot en met 31 augustus 2024.

De leden worden bij aanmelding van de laddercompetitie op volgorde van speelsterktes ingedeeld, met dus de sterkste bovenaan en vervolgens alfabetisch op achternaam.

Je kunt tot vijf tredes hoger of lager uitdagen.

De wedstrijd dient binnen zeven dagen gespeeld te worden.

Hoe schrijf je jezelf in?

Leden kunnen zelf inschrijven door in te loggen in de ClubApp of op onze website (net als voor baanreserveringen.) Onder ‘Mijn Club’ kan je de Laddercompetitie vinden onder ‘Laddercompetities’. De ClubApp kan gedownload worden uit de Apple App Store of Google Play Store.

Door op ‘uitdagen’ te klikken bij een lid, kun je een bericht sturen en een voorgestelde datum van de competitie. Wie zo’n uitdaging ontvangt kan deze accepteren (en eventueel een nieuwe datum voorstellen) of weigeren.

Let op: na acceptatie dienen de spelers wel nog zelf een baan te reserveren! Er kan worden gespeeld binnen zeven dagen na het uitdagen.

Als de wedstrijd gespeeld is voer je de score via de website of via de ClubApp in. De ander dient altijd na het invullen de uitslag nog te bevestigen!

Er zijn – nogmaals - geen kosten verbonden aan de inschrijving en de spelers zorgen zelf voor de ballen.
Zijn er nog vragen dan hoor ik het graag.

Sportieve groet,

Micha Brouwer
0638366608
brouwermicha[at]hotmail.com

Nieuwscategorieën Senioren