Schrijf je in voor de wintertraining

27 juli 2021


De inschrijving voor de wintertraining is geopend! 

Wil je je inschrijven, dan kan dat via https://www.tvl-tennis.nl/tv-at-risk/.

Je kan je tot en met maandag 23 augustus 2021 inschrijven.

Vanwege het overweldigende aantal inschrijvingen van afgelopen zomer zal bij de senioren later inschrijven niet mogelijk zijn dus hou rekening met deze uiterste inschrijfdatum want vol=vol.

Later inschrijven bij de junioren kan wel maar geeft geen garantie om te trainen. 

Bij de junioren werken we in lesgroepen van 6 tot een maximum van 8 kinderen. Dit om de kwaliteit van de trainingen hoog te houden door te trainen met kleinere groepen. Mocht je als juniorlid niet in de selectie zitten en toch twee keer willen trainen dan kan dat. Geef dit dan duidelijk aan in het kopje "opmerkingen".

Bij de senioren trainen we in groepen van 4 maar vanwege de populariteit voor de trainingen ook veelal in groepen van 5 personen met een roulatiesysteem. Bij verandering van groepsgrootte worden de lestarieven of lestijden naar rato aangepast naar het betreffende aantal groepsleden. 

Voor vragen v.w.b. de trainingen van de trainers in dienst bij de vereniging (Didiet en Wouter) is Karmen de Boer aanspreekpunt vanuit het bestuur en is te bereiken via [email protected]. Voor vragen v.w.b. de trainingen van de trainers in dienst bij de tennisschool (Hans, Jeroen, Julian en Tom) is Tom van Lijf aanspreekpunt en is te bereiken via [email protected] of 06-25554732.    

De najaarstrainingen starten in de week van maandag 11 oktober 2021 en de MAAK KENNIS MET TENNIS voor jeugd in de week van maandag 8 november 2021. Voor maak kennis met tennis kan je inschrijven tot 25 oktober 2021!

Huisregels
Graag brengen we onze huisregels onder jullie aandacht met het verzoek om deze door te lezen.

Nieuwscategorieën Iedereen