Sponsor KiKa tijdens de jeugdclubkampioenschappen!

29 mei 2022


Tijdens de jeugdclubkampioenschappen (JCK) bij At Risk, van 27 juni t/m 3 juli, zetten we ons extra in om op een sportieve manier geld in te zamelen voor KiKa.  

KiKa

Een gezond kind heeft wel 100 wensen. Een ziek kind maar één… Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Het doel van KiKa is om dat percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.kika.nl. De Jeugdcommissie van At Risk steunt dit goede doel op diverse manieren. Daarbij rekenen we op jouw inzet! Lees hieronder hoe je kan bijdragen.  

Sponsortennis

Professionele tennissers hebben sponsoren. Onze jeugdtennissers van At Risk dus ook! Op woensdag 29 juni en vrijdag 1 juli staan de beste tennissers van At Risk voor jou klaar om met jou een rally van zoveel mogelijk slagen te spelen. Laat je sponsoren per slag, of voor een vast bedrag. Het door jou verdiende bedrag doneren we aan KiKa. Bij deze e-mail vind je extra informatie over het sponsortennis, en je vindt hier ook het formulier dat je door je sponsoren kunt laten invullen.

Je kunt ook aan dit sponsorevenement meedoen, als je niet meedoet aan de JCK.  

Gift in de collectebus of digitaal

Misschien heb je wel wat spaargeld dat je kan missen? Of willen papa en mama ook iets geven aan het goede doel? Tijdens de JCK staat er een collectebus op de tafel van de toernooileiding. Daar mag gerust iets in gestopt worden.  

Liever digitaal? Dat kan ook! Scan daarvoor deze QR-code:      

Kika QR

Je eigen sponsoractiviteiten

Natuurlijk kun je ook zelf iets doen om geld in te zamelen voor KiKa. Vraag bijvoorbeeld je buren of je een ‘heitje voor een karweitje’ mag doen. Je kunt ook cakejes bakken of iets leuks knutselen en dat in je buurt verkopen. Of vragen of mensen statiegeldflessen hebben, die jij mag inleveren. Laat je creativiteit de vrije loop!

Het geld dat je met deze activiteiten verdient, kun je dan doneren aan KiKa. Dit kan door het contant in de collectebus te doen. Je kunt het geld ook aan je ouders geven en vragen of zij het daarna digitaal overmaken via de QR code hierboven.

Laat het ons weten wat voor leuke dingen jij bedacht en gedaan hebt. Dat vinden wij natuurlijk leuk om te horen en zullen wij ook aan KiKa vertellen.  

KiKaKansen op mooie prijzen

Op zondag 3 juli, de finaledag, kun je meedoen aan het KiKaKansenspel om kans te maken op diverse mooie prijzen. Deze prijzen variëren van leuke pakketten en tegoedbonnen, tot tennistassen en golfclinics. Al deze prijzen zijn gratis beschikbaar gesteld door diverse personen, bedrijven en organisaties rondom At Risk. Je kunt de hele toernooiweek KiKaKansbonnetjes kopen bij de jeugdcommissie: doordeweeks van 17.00 tot ca 20.00 uur en in het finaleweekend vanaf ca 10.00 uur. De KiKaKansbonnetje kosten 3 euro per stuk, of 4 voor 10 euro. Dit hele bedrag gaat volledig naar KiKa!  

Kan je niet langskomen, maar wil je wel meedoen met het KiKaKansspel? Mail dan even naar de jeugdcommissie. Vermeld daarbij je naam, je telefoonnummer en hoeveel KiKaKansbonnetjes je wilt kopen, dan regelen we het met elkaar. Het KiKaKansspel zal gespeeld worden na de laatste finalewedstrijd op zondag 3 juli. Kun je dan niet aanwezig zijn? Geen probleem! Achteraf publiceren we de winnende nummers en houden we de prijzen nog een week voor je vast. Deze kun je dan later afhalen bij de jeugdcommissie.  

Help je ons mee om zoveel mogelijk geld voor KiKa in te zamelen?    

Heb je vragen? Stel ze aan één van de leden van de jeugdcommissie of stuur een mail naar de Jeugdcommissie.   

Nieuwscategorieën Clubkampioenschappen Jeugd Iedereen