Terugblik Clubkampioenschappen 2023

08 september 2023


Met meer dan 200 deelnemers en meer dan 300 wedstrijden kijken we terug op een geweldige week vol tenniswedstrijden en plezier op en naast de baan.  

Dit jaar waren de clubkampioenschappen meer dan alleen tennisplezier. Onze ambitie was om van de clubkampioenschappen een topweek te maken voor en door alle leden. Veel leden kwamen dan ook een kijkje nemen bij de wedstrijden of deden mee aan een van de activiteiten. Samen met commissies en teams hebben we er een topweek van gemaakt. We hopen dat jullie er net zo van genoten hebben als wij!  

We begonnen met een gezellige bbq en het spel ringring. In het weekend hebben we onze mentale gesteldheid getraind onder leiding van de CWT, er was een spelletjesavond en een geweldige pubquiz onder de bezielende leiding van Lukas en Lennaert. Ook was er dit jaar aandacht voor de nieuwe leden: die kwamen op dinsdag speciaal naar de club voor een introductieborrel, superleuk! En op donderdag en vrijdag werd de bar overgenomen waarbij ook hier het thema “In de bergen” eer werd aangedaan: foute snorren, ski’s en de handjes de lucht in :)  

Na de laatste finales op zondag was het tijd voor de trekking van de loterij en de prijsuitreiking. Op het terras hebben we alle clubkampioenen in het zonnetje gezet en ontvingen ze een mooie prijs uit handen van de commissie. Een overzicht van alle winnaars is te bekijken via mijnknltb.toernooi.nl.

Ook is de opbrengst van de loterij voor WKZ Sportief bekend gemaakt. We hebben met elkaar een prachtig bedrag van meer dan € 1500,-- opgehaald. Alle gelukkige winnaars ontvingen een mooie prijs, beschikbaar gesteld door één van de vele sponsoren. Winnaars van het toernooi en de loterij die zondag niet aanwezig waren, kunnen die alsnog ophalen in de kantine.  

De dagjournaals van de hand van onze razende reporter, met het laatste nieuws, wist-je-datjes en natuurlijk de wedstrijd van de dag, vonden gretig aftrek. Wil je ze nog een keer nalezen? Je vindt ze hier in een bestand.  

We willen graag alle vrijwilligers, teams, commissies, leden en sponsoren bedanken voor hun inzet!  Het was een geweldige week, voor en door alle leden. Als commissie kijken we nu al uit naar volgend jaar.  

We zien jullie graag daar of tijdens een van de andere leuke activiteiten bij At Risk.  

Groeten van de Clubkampioenschappen Commissie,  

Carlos, Sjors, Marieke, Hanneke, Sander, Kyra en Arjan 

Nieuwscategorieën Clubkampioenschappen