Uitnodiging: bijeenkomst At Risk 21 januari

05 januari 2023


Tijdens de ALV van november 2022 is uitgebreid gesproken over de onderbezetting van het bestuur van onze club. Idealiter hebben we (minimaal) zeven bestuursleden, zodat alle werkzaamheden goed verdeeld kunnen worden. Momenteel zijn er slechts vier bestuursleden. Van deze vier bestuursleden stopt de penningmeester na de komende ALV en waarschijnlijk stopt dan ook nog een ander bestuurslid.

Wij (Sander en Janneke) gaven tijdens de vergadering aan, mee te willen denken over hoe we weer een volwaardig bestuur kunnen krijgen. Het bestuur geeft ons de ruimte om hiermee aan de slag te gaan.

Veel mensen doen iets voor de club, er zijn (nieuwe) leden die wel iets willen doen en er zijn mensen die ideeën hebben over hoe we als club goed kunnen functioneren. Die mensen willen we bij elkaar brengen om te brainstormen.

21 januari bijeenkomst vrijwilligerswerk

Daarom organiseren wij op zaterdag 21 januari a.s. een bijeenkomst op de club. Wat ons bindt, is tennis. Daarom beginnen we met een uurtje mini-tennis. Daarna gaan we brainstormen over de invulling van vrijwilligerswerk. Hoe zorgen we voor voldoende bezetting van het bestuur en de verschillende commissies? We sluiten de middag om 17 uur af met een drankje.

Iedereen die zin heeft om mee te denken, is welkom. Heb je geen interesse om zelf bestuurs- of commissiewerk te doen, maar heb je wel ideeën voor onze club? Kom dan vooral ook. We benadrukken het niet zo is dat als je komt, je ook beschikbaar moet zijn om (extra) tijd in de club te steken.

Meedoen?

Wil je meedenken? Dan zien we je graag op 21 januari. Om een idee te hebben hoeveel mensen er komen, is het fijn als je een mailtje stuurt naar Janneke. Geef s.v.p. aan of je alleen voor de brainstorm (15.00-17.00 uur) komt of ook voor het mini-tennis (14.00-15.00 uur).

Laat het vooral ook weten als je vragen hebt of als je er niet bij kunt zijn, maar wel input hebt.

Hartelijke groet,

Sander Tromp ([email protected] / 06 42987199)

Janneke Hartemink ([email protected] / 06 55788475) 

Nieuwscategorieën Iedereen