Vrijwilligers gezocht!

26 april 2020


Het Coronavirus bepaalt nog in grote mate ons dagelijks leven maar gelukkig kan er vanaf volgende week weer onder bepaalde voorwaarde getennist worden door de jeugd. Hopelijk volgen verdere versoepelingen spoedig.

Ondertussen staan wij als vereniging niet stil en hebben wij vrijwilligers nodig om onze club draaiende te houden. Onderstaand vind je de actuele vacatures waar we nieuwe vrijwilligers voor zoeken.

Spreekt dit jou aan of wil je graag iets anders doen voor de vereniging? Twijfel je nog ergens over? Heb je nu geen tijd maar later in het jaar misschien wel? Laat dan van je horen via [email protected]. Alle hulp is welkom! Onze vereniging van 1000 leden kan niet zonder vrijwilligers.

Ledenadministratie (Urgent!)

We zijn met hoge urgentie opzoek naar mensen die deze commissie kunnen versterken! Wie regelt eigenlijk jouw ledenpas? De ledenadministratie! Zij houden zich bezig met alle administratie rondom je lidmaatschap: het aannemen van nieuwe leden en het stopzetten van lidmaatschappen, wijzigingen in lidmaatschappen, contributies (inclusief U-passen) en het aanvragen en uitgeven van spelerspasjes. Daarnaast weten bestuur, commissies en (nieuwe) leden je te vinden voor al hun vragen.

Gemiddeld ben je een uurtje bezig per week, soms kan dit ook wat meer zijn. Je kunt ervoor kiezen om elke dag de mailbox te checken maar dit kan natuurlijk ook maar één of twee keer per week.

Heb je wat tijd over in de ochtend, middag of avond? Ben je goed in administratie, wil je wat doen voor de club, veel leden leren kennen en wil je lekker je eigen tijd in kunnen delen? Kom ons helpen bij de ledenadministratie!

Financiële commissie

Ook de financiële commissie is opzoek naar nieuwe leden! Wat houd dit in? Samen met de huidige twee commissieleden ben je bezig met allerlei zaken rondom de financiële administratie. De tijdsbesteding ligt het ene moment wat hoger dan het andere; dit is afhankelijk van de periode. Gemiddeld ben je een avond per twee a drie weken bezig. In januari is er wat meer te doen in verband het versturen van de facturen voor de contributie naar alle leden.

Webredactie

De webredactie is opzoek naar versterking! De webredactie plaatst al de berichten op de website en facebookpagina van At Risk en zorgt dat er een nieuwsbrief is om alle leden op de hoogte te houden van alle nieuwtjes.

Kun je globaal met een computer overweg, ben je nauwkeurig en vind je het leuk om samen met bestuur en commissies de leden goed op de hoogte te houden? Versterk dan de webredactie.

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie houdt zich bezig met alle niet of minder tennis gerelateerde activiteiten zoals de Pubquiz, de competitiebbq en de nieuwjaarsborrel. Als lid van de activiteitencommissie heb je dus een heleboel vrijheid om leuke dingen te organiseren voor alle leden van de club en kun je je creatieve geest de vrije loop laten!

We zijn nog opzoek naar een aantal mensen dus als het je een leuk idee lijkt om evenementen te organiseren naast het tennissen, aarzel niet en laat het ons weten!

Recreatiecommissie

De recreatiecommissie organiseert voor alle senior-leden onder andere het racketrekken elke dinsdag en de vele leuke interne toernooitjes zoals het wintertoernooi in de hal en het mix-invitatietoernooi!

Lijkt het je leuk om tennis-gerelateerde evenementen te organiseren en hierbij veel leden te leren kennen? Neem dan contact met ons op!

Nieuwscategorieën Iedereen