Update #7: vrijspelen en trainingen jeugd

02 mei 2020


Afgelopen week konden we melden dat de jeugd weer mag vrij spelen en het was een groot plezier om de jeugd weer op de banen te zien spelen.

De omstandigheden zijn anders, maar iedereen houdt zich goed aan de richtlijnen. Meer informatie voor spelers en ouders is ook te vinden op de KNLTB website (https://knltb.nl). 

 

Toezichthouders gezocht

We kunnen en mogen niet zonder toezichthouder open zijn en daarom zijn wij nog steeds op zoek naar extra toezichthouders zodat we vrij spelen voor de jeugd kunnen blijven aanbieden. Ook willen we graag tijdens de trainingen een toezichthouder aanwezig hebben, zodat de trainer zich volledig kan richten op de lessen voor de spelers.

Graag je aanmelding sturen naar [email protected]  

 

Vrij spelen jeugd

Komende week en in de week van 11 mei kunnen de kinderen vrij spelen van 15:00 tot 18:00 uur.

Concreet betekent dit dat de jeugd kan tennissen op maandag 4 mei, woensdag 6 mei en vrijdagmiddag 8 mei van 15:00 tot 18:00 uur. Op disndag 5 mei kan er niet getennist worden.

In de week van 11 mei kan de jeugd vrij spelen op maandag 11 mei, woensdag 13 mei en vrijdagmiddag 15 mei ook van 15:00 tot 18:00 uur.

Op zaterdagmiddag 16 mei kan de jeugd vrij spelen van 12:00 tot 15:00 uur.

Zoals in een eerdere nieuwsbrief aangegeven, moet men vooraf online een baan reserveren.  

 

Jeugdtrainingen

Vanaf maandag 11 mei starten de jeugdtrainingen. Tom van Lijf is bezig met de laatste details voor de planning en zal de ouders een e-mail sturen wat betreft de indeling van de lessen en de lestijden.  

 

Trainingen senioren

Over de voorjaarstrainingen voor de senioren komt later meer nieuws wat betreft de start en de indeling van de trainingen, dit afhankelijk van de overheidsmaatregelen.

 

Competitie jeugd en senioren

De voorjaarscompetitie voor jeugd en senioren wordt verschoven naar het najaar.

 

Met sportieve groet,

Bestuur TV At Risk

Nieuwscategorieën Jeugd Senioren